Krogtype skudblæsningsmaskine sendt til Sydamerika

2024-03-29

Vi er meget glade for at kunne meddele, at som professionel producent af kugleblæsningsmaskine og sandblæsningsrum, har vores seneste skræddersyede hageblæsningsmaskine med succes afsluttet produktionen. Denne sprængningsmaskine er specielt tilpasset vores kunder i Sydamerika og vil give dem fremragende kugleblæsningsløsninger.

Hook-type skudblæsningsmaskine er et effektivt overfladebehandlingsudstyr, der er meget udbredt inden for metalfremstilling, bilindustrien og andre områder. Den kan hurtigt og grundigt fjerne snavs, oxider og belægninger fra overfladen af ​​emnet, hvilket giver overfladebehandlingsresultater af høj kvalitet.


Vores hageblæsningsmaskiner har avanceret teknologi og design for at sikre effektiv drift og pålidelig ydeevne. Den er udstyret med en kraftig blæsepistol og et pålideligt krogsystem, der er i stand til at bære og håndtere forskellige typer og størrelser af emner. Samtidig fokuserer vi på udstyrets holdbarhed og sikkerhed for at sikre operatørernes sikkerhed og udstyrets stabile drift.




  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy