Anvendelsesområdet for gennemløbsblæsningsmaskine

2022-04-18

1. Lejefabrik
Vi ved alle, at lejer skal presses ind i formen. Normalt, efter at lejet er komprimeret, er det ikke så ru og glat. Nogle gange er grove sager naturligvis ikke udelukket. På dette tidspunkt passerer gennemsprængningsmaskinekan udføre sin funktion for at gøre denne ru lejeflade glat.
2. Skibsværft
Vi ved alle, at værfter har mange stålplader, og hvis stålpladerne ikke er beskyttet, kan de nemt ruste. Hvis rusten ikke håndteres korrekt, garanteres skibets kvalitet ikke. Detskud sprængningsmaskineer en god rustfjerningsmaskine, der sparer tid og effektivitet.
3. Bilfremstilling
Mange dele af en bil skal poleres under produktionen. Da styrken og den oprindelige form af disse dele ikke kan ændres, er det nødvendigt at gå til en andensprængningsmaskineat håndtere disse problemer.
4. Hardwarefabrik
Komponenterne i hardwarefabrikken er meget krævende og små i størrelse. Det er svært at løse dette problem manuelt. Derfor vil vi bruge den relevante type sprængningsmaskine til at behandle overfladen af ​​disse dele.
5. Stålfabrik
Når stålet frigives, vil vi opleve, at det vil vise mange grater, hvilket har stor betydning for kvaliteten af ​​stålet. Detsprængningsmaskinekan fjerne graterne på ståloverfladen og gøre overfladen glat. Derved sikres stålets kvalitet.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy